Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Barát vagy nem barát?

 

 

3 baki amik közül, ha elkövet néhányat a barátnőd, akkor nem biztos, hogy olyan könnyű lesz a megbocsátás......

 

 

 1. Pletykafészek

 

Az ember a legjobb barátnőjétől elvárná, hogy azokat a személyes titkokat amiket elárulsz neki , megtartsa és ne kürtölje szét az egész világnak , hogy neked éppen ki tetszik, stb.

 

   Szitu:

 

 

 

 

  Hétvégén átjött hozzád a barátnőd . Megbeszéltétek a "friss híreket" , és a lelkizés sem maradt el. Másnap reggel éppen a suli folyosóján sétálgatsz , de azt veszed észre , hogy jó páran összesúgnak a hátad mögött......egyre jobban kezdessz rájönni, hogy mi a helyzet. Nyilván valami "csoda"  folytán megtudták a titkodat. Aztán egy beszélgetésből megtudod, hogy ezt az egészet a barátnődtől hallották.

  Kategória: kb. 10% az esélye a megbocsátásra . A titok nagyságától függően nehezen megbocsátható.

 

 Miért csak nehezen??

 Most őszintén, ki tud megbízni olyan emberben aki már egyszer elmondott egy olyan titkot amit épp a múltkor meséltél el neki, és az orrára kötötted, hogy NE adja tovább! Szerintem nem sokan..

  Teendő:

Teljes természetességgel beszélgess vele, aztán hozd szóba a titkodat. Kérdezd meg, hogy biztosan nem mondott-e róla senkinek semmit. Ha tagadja, és te biztosan tudod, hogy ő mondta el mindenkinek , akkor meséld el , hogy mi történt veled, ha még mindig tagadja akkor nyugodtan kioszthatod pl : te azt hitted, hogy benne megbízhatsz., és , hogy nagyot csalódtál. Magyarán add ki az útját. Ha nem tagadja, hanem elmondja, hogy igen, ő volt , és nagyon sajnálja akkor mond azt , hogy : Rendben , még átgondolom, hogy megbocsátok-e. Ez a mondat  tudatja vele, hogy te nem az a fajta ember vagy akivel mégegyszer el lehet játszani ezt.

    2. Lecseréltek

 

 Gondolom, Te se örülnél neki, ha csak úgy lecserélnének. Magyarán kidobnának és mást  találnának a helyedre.

Szitu:

 A barátnőd mostanában soha nem ér rá veled beszélgetni, nem hív fel, hogy mi van vele, sőt ha te felhívod vagy chatelsz vele 5 perc után már valami "halaszthatatlan" ügy miatt mennie kell. Viszont, van egy lány akivel sokkal több időt tölt, mint veled, és látszólag elég jól elvannak.

 Kategória: kb. 0 % az esélye arra, hogy megbocsáss. Sajnos úgy tűnik a barátságotoknak vége.

 Miért? Ez a kérdés tulajdonképpen értelmetlen ebben a szituban. Szerintem már te is tisztában vagy vele, hogy (bántó dolog bizony) de lecseréltek. Teljesen jogosan teszed fel a kérdést: De miért? Talán ezt megkérdezhetnéd tőle is. Nyugodtan menj oda hozzá, és kezdj el beszélni neki arról, hogy mostanában soha nem ér rád. Aztán mondd el , hogy egy kicsit rosszul esett neked az , hogy csak úgy lecserélt téged. Aztán két lehetőséged van:

  1. Ha annyira megsértett , hogy el se tudnád képzelni, hogy mégegyszer szóba állj vele , nyugodtan fordíts hátat és masírozz el.

 2. Ha szeretnéd meghallgatni az Ő változatát akkor tedd azt. A többi attól függ, hogy mit mond akkor neked. A döntés innentől a Te kezedben van: vagy adsz neki még egy esélyt, vagy nem. Aludj rá egyet!

   3. Megjátsza magát

 

  Az igazat megvallva , elég dühítő tud lenni ha a barátnőd megjátsza magát, folyamatosan! A fiúk előtt ,a lányok előtt, mindenki előtt!

 Szitu:

  Egy fergeteges disco után összeültök dumálni néhány csajszival az osztályból. Mindenki nagyban elkezd mesélni arról, hogy mik történtek a discoban. Jól elbeszélgettek , egészen addig amíg a barátnőd be nem ront , és elő nem adja az ő kis történetét . Ezzel még nem is lenne akkora baj, de a többieket , meg téged szóhoz sem hagy jutni. A discoban is elég kihívóan táncolt...Arról meg inkább ne is beszéljünk , hogy természetesen annak a fiúnak teszi az agyát aki neked bejön, és ezt a barátnőd is tudja nagyon jól.

  Kategória: 80 % az esélye a megbocsátásra.

  Miért? Mert ha beszélsz vele, könnyen elképzelhető, hogy megváltozik, de sajnos az is benne van a pakliban, hogy nem.

 Teendő:

Annyi a dolgod , hogy beszélsz vele cakli-pakli megmondod neki az igazat. Ha fogja az adást, és szeret téged , akkor változtat, ha nem akkor felejtő...

 
 

 

Profilkép


Képgaléria


Utolsó kép


Elérhetőség

Brigi (szerkesztő)

brigitta19980816@freemail.hu

Archívum

Naptár
<< Június / 2019 >>


Statisztika

Online: 3
Összes: 118041
Hónap: 2037
Nap: 61